Turtips

Med Finsehytta som utgangspunkt kan du gå en rekke fine dagsturer i området - alt fra enkle, barnevennlige turer til krevende og lange turer.

 I tillegg er hytta både et naturlig startsted og overnattingssted på langtur gjennom Skarvheimen eller Hardangervidda. Her er noen av våre anbefalte turer vinter og sommar. Ønsker du deg en skikkelig styrkeprøve? Finsehytta er også en del av MASSIV turen, som består av 350 kilometer over Norges tak og tar deg gjennom de fire store fjellområdene Breheimen, Jotunheimen, Skarvheimen og Hardangervidda. Eller om du ønsker en uforglemmelig opplevelse i fjellet, sjekk ut DNT sine arrangerte turer som er innom FinsehyttaSe også ut.no


Gå hytte til hytte, nyt den vakre naturen fra sykkelsetet langs Rallarvegen, eller utforsk Finse med bretur, toppturer og vandring i fjell-landskapet. Noen dager kan det til og med friste med en dukkert i det iskalde Finsevatnet.

Lange dager på ski, kiting eller aking. Finse er stedet for alle som er glad i snø, kakao og kos. Gå hytte til hytte i Skarvheimen og Hardangervidda, eller bli på Finse. Det er mange fine dagsturer i området.