Mat og servering

Frokost

Hverdager: 08:00-09:00

Lørdag & Søndag: 07:30-09:00

Frokostbuffeen har ett rikelig utvalg, med noe for en hver smak.

Middag

Velg mellom 3-retters middag eller tallerkenrett*.

1.bordsetning: 19:00

2.bordsetning: 21:00*

*Med unntak av lørdag. Da er det buffet, og tallerkenrett er ikke ett alternativ, 2.bordsetning starter da rundt kl. 20:30, alt etter hvor mye folk det er.

Andre måltider

Vi har lunsjmeny:

Mandag-onsdag, fredag og søndag: Forskjellige lunsjretter 13:00-16:30

Torsdag og lørdag: Vaffler og suppe 13:00-16:30

Vi serverer kaffi, te, kakao og solbærtoddy, og noen dager kan vi friste med nybakte kaker.

Vi har skjenkebevilling med alle rettigheter og Norges høyest liggende microbryggeri- Finse 1223 Microbryggeri. På samme måte som med maten, er ølet på Finsehytta ”kortreist”. Det er brygget på Finsehytta sitt eget bryggeri av rent og friskt fjellvann, av byggmalt, humleblom og ølgjær.

I resepsjonen får du kjøpt kioskvarer som sjokolade, brus og en del sportsartikler for fjellvandrere sommer som vinter.