Gjelder når Finsehytta har åpent

Mat og servering

Foto: Morten Noremsaune

Frokost

Mandag- Fredag : 08.00-09.00.

Lørdag-Søndag: 07:30-09:00.

På dager hvor det er mye gjester hender det at vi utvider frokosttidene, sjekk alltid med resepsjonen ved ankomst. 

Frukostbuffeen har et rikelig utval, med noe for en hver smak.

Middag

3-retters middag:

1.bordsetning: 19:00- 20:30

2.bordsetning: 21:00-22:00

Ankommer du senere enn 21 ber vi deg gå rett til middag, og sjekke inn i etterpå. 

Våre faste middager: 

- Hver torsdag har vi komle (raspeballer) med tilbehør

- Hver lørdag er det buffet med masse utvalg 

@finsehytta

Hver lørdag er det buffet på Finsehytta! Velkommen 😍

♬ original sound - Norsk Humor

Andre måltider

Vi har lunsjmeny hver dag:

Forskjellige lunsjretter 12:30-15:00 (vaffel og suppe 11.00-16.30).

Vi serverer kaffi, te og kakao, og noen dager kan vi friste med nybakte kaker og boller.

Vi har skjenkebevilling med alle rettigheter og Noregs høgst liggende microbryggeri; Finse 1223 Microbryggeri. På samme måte som med maten, er ølet på Finsehytta ”kortreist”. Det er brygget på Finsehytta sitt eget bryggeri av rent og friskt fjellvann, av byggmalt, humleblom og ølgjær.

I resepsjonen får du kjøpt kioskvarer som sjokolade, brus og en del sportsartikler for fjellvandrere, sommer som vinter.