BESTILLING AV OPPHoLD

Booking:

OBS: Grunnet covid-restriksjoner, tar vi kun imot forhåndsbestillinger. Ved oppmøte på Finsehytta uten forhåndsbooking, er man ikke garantert overnatting, dersom vi er fullbooket. Vi ber om forståelse for dette. 

All booking må gjøres via web. Romkategorier som viser "vis tilgjengelighet" er dessverre fullbooket. Vi opplever for tiden stor pågang på telefon og mail. Alle mail besvares fortløpende, og vi ber om forståelse for ventetiden. Vi ser frem til å ta imot din booking! 

Sengetøy og håndkle:

Medlemmer som bor 3 døgn eller mer har inkludert sengetøy/håndkle. Vi leier ikke ut lakenpose/sengetøy. Vi selger resirkulerbart engangssengetøy og håndkle i resepsjonen, for 155,- kr pr pakke.

Fullpensjon:

Ved reservasjon er fullpensjon ein forutsetning: Overnatting, 3-retters middag, frokost, 4 skiver niste, påfyll av termos og dusj.

MERK:

Det er ikke tillatt å bruke sovepose i sengene. Dette er av hygieniske årsaker (f. eks. veggdyr).

Grupper (10 personer eller flere) tar kontakt på epost:

finsehytta.booking@dnt.no

Avbestilling

Ved booking betales 100% depositum. Ved avbestilling tidligere enn 10 dager før ankomst vil du få refundert det innbetalte beløpet, med unntak av et administrasjonsgebyr på kr 300,- kroner pr person (kostnadsfritt for barn under 18, med unntak av grupper). Ved avbestilling 0-10 dager før ankomst, beholder vi verdien av 1 (ett) døgn pr person, som avbestillingsgebyr. Unntaket er dersom avbestilling er grunnet sykdom. Da kan legeerklæring sendes, og depositum refunderes, med unntak av et administrasjonsgebyret på kr 300,- kroner pr person.​​​​​​​

Priser 2022

Her finner du prisene for 2022.

            TELT

Det er ikke mulig å sette opp telt utenfor Finsehytta eller i Finsebygda. Det er derimot mulig å sove i telt på sørsiden av Finsevann, og det koster ingenting. Teltere er hjertelig velkommen til å bruke Finsehyttas fasiliteter, som dusj (20,- kr) og tørkerom. Dersom noen ønsker å bestille middag/frokost er det bare å ta kontakt i resepsjonen. Måltider kan bestilles på dagen.

         HUND

Det er hundebur i eget, oppvarmet rom i Brebua. I Brebua er det også ett 4- og ett 6-sengsrom med mulighet for ha med hund på. Gjester som reiser med hund, blir plassert i samme rom (det kan dermed være at en i følget må bo på hunderom sammen med andre gjester med hund). Teppe og matskål må medbringes. Nøkkel til hundebur fås i resepsjonen ved innsjekk, mot et tillegg på 100,- kroner. Merk at hunden må stå i bur. 

Det er dessverre ikke tillatt med hund på rom utover dette, eller i fellesareal. 

ROMTYPER

2-3-sengsrom: Vi har en god del 2-sengsrom, og 3-sengsrom med familiekøye.

4-6-sengsrom: Vi har mange 4- og 6-sengsrom. 

Sovesal: Vi har sovesaler med 7, 8 og 10 senger. 8-sengsrommet består av 4 dobbeltsenger.

Vi har dessverre ikke enkeltrom. Det er mulig å bestille en seng i et mindre rom, men ikke hele rommet alene.