BESTILLING AV OPPHoLD

Foto: Amanda Hauso Sandven

Forhåndsbestilling av opphold

Vi oppfordrer alle til å booke opphold på forhånd for å være sikret sengeplass. Opphold under våre arrangementer bookes per epost:

17.mai: 13.05.22.-18.05.22.: booking pr epost: finsehytta.booking@dnt.no.

Finseblues: 01.07.22.-03.07.22.: booking pr epost: finsehytta@dnt.no.

​​​​​​​Sengetøy og håndkle:

Medlemmer som bor 3 døgn eller mer har inkludert sengetøy/håndkle. Vi leier ikke ut lakenpose/sengetøy. Vi selger resirkulerbart engangssengetøy og håndkle i resepsjonen, for 155,- kr pr pakke.

Fullpensjon:

Ved reservasjon er fullpensjon en forutsetning: Overnatting, 3-retters middag, frokost, 4 skiver niste, påfyll av termos og dusj.

MERK:

Det er ikke tillatt å bruke sovepose i sengene. Dette er av hygieniske årsaker (f. eks. veggdyr).

Grupper (10 personer eller flere) må ta kontakt på epost:

finsehytta.booking@dnt.no

Avbestilling

Ved booking betales 100% depositum.

Bestillingsvilkår betjente hytter i DNT:

• Fri avbestilling for alle bestillinger inntil 5 dager før ankomst. (Eksempel: Opphold fredag må senest avbestilles søndag kl. 23:59.)
  • Avbestillinger gjort 0-4 dager før ankomst belastes i sin helhet.

Senest f.o.m. 01.mai 2022 gjelder nye avbestillingsregler for alle betjente anlegg i DNT.

Priser 2022

Her finner du prisene for 2022.

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.

TELT

Det er ikke mulig å sette opp telt utenfor Finsehytta eller i Finsebygda. Det er derimot mulig å sove i telt på sørsiden av Finsevann, og det koster ingenting.

Teltere er hjertelig velkommen til å bruke Finsehyttas fasiliteter, som dusj (20,- kr) og tørkerom. Dersom noen ønsker å bestille middag/frokost er det bare å ta kontakt i resepsjonen. Måltider kan bestilles på dagen.

HUND

Vi har to hunderom på Finsehytta. Rommene er plassert i Brebua, og er et 4- og et 6-sengsrom. Gjester som reiser med hund, kan bli plassert i samme rom. Det kan dermed være at en i følget må bo på hunderom sammen med andre gjester med hund, mens resten av følget bor på et annet/andre rom.

Et alternativ er at hunden ligger i bur på gangen i Brebua.

Teppe og matskål må medbringes. Nøkkel til hundebur fås i resepsjonen ved innsjekk, mot et tillegg på 100,- kroner. Merk at hunden må stå i bur også på rommet.

Det er dessverre ikke tillatt med hund på rom utover dette, eller i fellesareal.

ROMTYPER

Vi har mindre og større rom på Finsehytta:

Mindre rom: 2-, 3-, og 4-sengsrom.

Større rom: 6-, 7-, og 10-sengsrom.

Alle rom har køyesenger. Noen tresengsrom har køyeseng med dobbeltseng nede.

Vi har dessverre ikke enkeltrom. Det er mulig å bestille en seng i et mindre rom, men ikke hele rommet alene.

Tosengsrom
Firesengsrom