BESTILLING AV OPPHaLD

Alle som kjem til Finsehytta vil få mat og ein plass å sove. Det er mogleg å reservere plass på hytta, men det er ikkje nødvendig, med unntak av Skarverennet, 17.mai-helgen og Finsebluesen. Grupper større enn 10 personer må ta kontakt med oss i forkant av planlagt opphold.

Fast opphold: 3 døgn eller meir. For medlemmer er det inkludert sengetøy/handduk. Fast opphold er ikkje en forutsetning for å bestille opphold.

Me leiger ikke ut lakenpose/sengetøy. Me sel resirkulerbart eingongssengetøy og handduk i resepsjonen for 155,00 kr pr pakke. Me anbefaler ikkje å bruke sovepose i sengene. Dette er av hygieniske årsaker (f. eks. veggdyr).

​​​​​​​Grupper (mer enn 10 personer) tar kontakt på epost:

finsehytta@dntoslo.no

• Ankomstdag
  • Avreisedag
  • Antall personar, fødselsår på barn/ungdom
  • Namnet på den som har bestilt, DNT medlemsnr, e-post, telefon og adresse

Ved reservasjon er fullpensjon ein forutsetning: Overnatting, 3-retters middag, frukost, 4 skjever niste, påfyll av termos og dusj.

Avbestillingsbetingelser ved reservasjon av opphold

Avbestilling av oppholdet kan skje utan ekstra kostnad fram til 2 veker før ankomst. Ved avbestilling frå 14-4 dager før ankomst kan bestyrer fakturere 50% av totalbeløpet angitt i bekreftelsen. Ved avbestilling 0-3 dager før ankomst, eller ved manglande oppmøte kan bestyrer fakturere 100% av totalbeløpet angitt i bekreftelsen. Ved avbestilling pga sykdom(legeerklæring) force majeur el.l kan bestyrer fakturere kr. 200,00 i ekspedisjonsgebyr pr.person.

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.

TELT

Det er ikkje mogleg å sette opp telt utanfor Finsehytta eller i Finsebygda. Det er derimot mogleg å sove i telt på sørsida av Finsevatnet, og det kostar ikkje noko. Teltarar er velkomne til å bruke Finsehyttas fasiliteter, som dusj og tørkerom. Dersom nokon ønskjer å bestille middag/frukost er det berre å ta kontakt i resepsjonen. Måltider kan bestillast på dagen.

HUND

Det er hundebur i skistallen (eit oppvarma rom ved sidan av hovudinngangen). Teppe og matskål må medbringes.
Nøkkel til burene får de i resepsjonen.  Kr 100,00 pr hund.

Det er desverre ikkje tillatt med hund på rom eller i fellesareal.

ROMTYPER

2-3-sengsrom: Me har ein god del 2-sengsrom, og nokon familierom med familiekøye.

4-6-sengsrom: For større grupper og familiar. Me har mange 4-sengsrom og eit 5-sengsrom og eit 6-sengsrom.

Sovesal: Me har sovesalar med 10-24 senger.

Me har dessverre ikkje enkeltrom. Det er mogleg å bestille ei seng i eit mindre rom, men ikkje heile rommet åleine.