BESTILLING AV OPPHOLD

Alle som kommer til Finsehytta vil få mat og en plass å sove. Det er mulig å reservere plass på hytta, men det er ikke nødvendig, med unntak av Skarverennet, 17.mai-helgen og Finsebluesen. Grupper større enn 10 personer må ta kontakt med oss i forkant av planlagt opphold.

Fast opphold: 3 døgn eller mer. For medlemmer er det inkludert sengetøy/håndkle. Fast opphold er ikke en forutsetning for å bestille opphold.

Vi leier ikke ut lakenpose/sengetøy. Vi selger resirkulerbart engangssengetøy og håndkle i resepsjonen for 155,00 kr pr pakke.

​​​​​​​For å bestille opphold sender du følgende informasjon på e-post til finsehytta@turistforeningen.no​​​​​​​

• Ankomstdag
  • Avreisedag
  • Antall personer, fødselsår på barn/ungdom
  • Navnet på den som har bestilt, DNT medlemsnr, e-post, telefon og adresse

Ved reservasjon er fullpensjon en forutsetning: Overnatting, 3-retters middag, frokost, 4 skiver niste, påfyll av termos og dusj.

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.

TELT

Det er ikke mulig å sette opp telt utenfor Finsehytta eller i Finsebygden. Det er derimot mulig å sove i telt på sørsiden av Finsevannet, og det koster ikke noe. Teltere er velkomne til å bruke Finsehyttas fasiliteter, som dusj og tørkerom. Dersom noen ønsker å bestille middag/frokost er det bare å ta kontakt i resepsjonen. Måltider kan bestilles på dagen.

HUND

Det er hundebur i skistallen (et oppvarmet rom ved siden av hovedinngangen). Teppe og matskål må medbringes.
Nøkkel til burene får dere  i resepsjonen. Kr 100,00 pr hund.

Det er desverre ikke tillatt med hund på rom eller i fellesareal.

ROMTYPER

2-3-sengsrom: Vi har en god del 2-sengsrom, og noen familierom med familiekøye.

4-6-sengsrom: For større grupper og familier. Vi har mange 4-sengsrom og ett 5-sengsrom og ett 6-sengsrom.

Sovesal: Vi har sovesaler med 10-24 senger.

Vi har dessverre ikke enkeltrom. Det er mulig å bestille en seng i ett mindre rom, men ikke hele rommet alene.