BESTILLING AV OPPHaLD

Alle som kjem til Finsehytta vil få mat og ein plass å sove. Det er mogleg å reservere plass på hytta, men det er ikkje nødvendig, med unntak av Skarverennet. (17.mai-helg og Finseblues blir ikke arrangert i 2020 grunnet ombygging) Grupper større enn 10 personer må ta kontakt med oss i forkant av planlagt opphold.

Sengetøy og håndkle:

Medlemmer som bur 3 døgn eller meir har inkludert sengetøy/håndkle.

Me leiger ikke ut lakenpose/sengetøy.

Me sel resirkulerbart eingongssengetøy og handduk i resepsjonen for 155,00 kr pr pakke.

Det er ikkje tillatt å bruke sovepose i sengene. Dette er av hygieniske årsaker (f. eks. veggdyr).

​​​​​​​Grupper (mer enn 10 personer) tar kontakt på epost:

finsehytta@dntoslo.no

• Ankomstdag
  • Avreisedag
  • Antall personar, fødselsår på barn/ungdom
  • Namnet på den som har bestilt, DNT medlemsnr, e-post, telefon og adresse

Ved reservasjon er fullpensjon ein forutsetning: Overnatting, 3-retters middag, frukost, 4 skiver niste, påfyll av termos og dusj.

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.

TELT

Det er ikkje mogleg å sette opp telt utanfor Finsehytta eller i Finsebygda. Det er derimot mogleg å sove i telt på sørsida av Finsevatnet, og det kostar ikkje noko. Teltarar er velkomne til å bruke Finsehyttas fasiliteter, som dusj og tørkerom. Dersom nokon ønskjer å bestille middag/frukost er det berre å ta kontakt i resepsjonen. Måltider kan bestillast på dagen.

HUND

Det er hundebur i skistallen (eit oppvarma rom ved sidan av hovudinngangen). Teppe og matskål må medbringes.
Nøkkel til burene får de i resepsjonen.  Kr 100,00 pr hund.

Det er desverre ikkje tillatt med hund på rom eller i fellesareal.

ROMTYPER

2-3-sengsrom: Me har ein god del 2-sengsrom, og nokon familierom med familiekøye.

4-6-sengsrom: For større grupper og familiar. Me har mange 4-sengsrom og eit 5-sengsrom og eit 6-sengsrom.

Sovesal: Me har sovesalar med 10-24 senger.

Me har dessverre ikkje enkeltrom. Det er mogleg å bestille ei seng i eit mindre rom, men ikkje heile rommet åleine.