BESTILLING AV OPPHOLD

Alle som kommer til Finsehytta vil få mat og en plass å sove. Det er mulig å reservere plass på hytta, men det er ikke nødvendig, med unntak av Skarverennet, 17.mai-helgen og Finsebluesen. Grupper større enn 10 personer må ta kontakt med oss i forkant av planlagt opphold.

Ved reservasjon er fullpensjon en forutsetning: overnatting, 3-retters middag, frokost, 4 skiver niste, påfyll av termos og dusj.

Fast opphold: 3 døgn eller mer. For medlemmer er det med sengetøy/håndkle. Fast opphold er ikke en forutsetning for å bestille opphold.

For å bestille opphold sender du følgende informasjon på e-post til finsehytta@turistforeningen.no

• Ankomstdag
  • Avreisedag
  • Antall personer, fødselsår på barn/ungdom
  • Navnet på den som har bestilt, DNT medlemsnr, e-post, telefon og adresse

Telt

Det er ikke mulig å sette opp telt utenfor Finsehytta eller i Finsebygden. Det er derimot mulig å sove i telt på sørsiden av Finsevannet, og det koster ikke noe. Teltere er velkomne til å bruke Finsehyttas fasiliteter, som dusj og tørkerom. Dersom noen ønsker å bestille middag/frokost er det bare å ta kontakt i resepsjonen. Måltider kan bestilles på dagen.

Hund

Det er hundebur i skistallen (et oppvarmet rom ved siden av hovedinngangen). Teppe og matskål må medbringes.
Nøkkel til burene får dere  i resepsjonen. Kr 100,00 pr hund.

Det er desverre ikke tillatt med hund på rom eller i fellesareal.