BESTILLING AV OPPHOLD

Alle som kommer til Finsehytta vil få mat og en plass å sove. Det er mulig å reservere plass på hytta, men det er ikke nødvendig, med unntak av Skarverennet, 17.mai-helgen og Finsebluesen. Grupper større enn 10 personer må ta kontakt med oss i forkant av planlagt opphold.

Fast opphold: 3 døgn eller mer. For medlemmer er det inkludert sengetøy/håndkle. Fast opphold er ikke en forutsetning for å bestille opphold.

Vi leier ikke ut lakenpose/sengetøy. Vi selger resirkulerbart engangssengetøy og håndkle i resepsjonen for 155,00 kr pr pakke.

​​​​​​​For å bestille opphold sender du følgende informasjon på e-post til

finsehytta@dntoslo.no

• Ankomstdag
  • Avreisedag
  • Antall personer, fødselsår på barn/ungdom
  • Navnet på den som har bestilt, DNT medlemsnr, e-post, telefon og adresse

Ved reservasjon er fullpensjon en forutsetning: Overnatting, 3-retters middag, frokost, 4 skiver niste, påfyll av termos og dusj.

Avbestillingsbetingelser ved reservasjon av opphold

Avbestilling av oppholdet kan skje uten ekstra kostnad fram til 2 uker før ankomst. Ved avbestilling fra 14-4 dager før ankomst kan bestyrer fakturere 50% av totalbeløpet angitt i bekreftelsen. Ved avbestilling 0-3 dager før ankomst, eller ved manglende oppmøte kan bestyrer fakturere 100% av totalbeløpet angitt i bekreftelsen. Ved avbestilling pga sykdom(legeerklæring) force majeur el.l kan bestyrer fakturere kr. 200,00 i ekspedisjonsgebyr pr.person.

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.

TELT

Det er ikke mulig å sette opp telt utenfor Finsehytta eller i Finsebygden. Det er derimot mulig å sove i telt på sørsiden av Finsevannet, og det koster ikke noe. Teltere er velkomne til å bruke Finsehyttas fasiliteter, som dusj og tørkerom. Dersom noen ønsker å bestille middag/frokost er det bare å ta kontakt i resepsjonen. Måltider kan bestilles på dagen.

HUND

Det er hundebur i skistallen (et oppvarmet rom ved siden av hovedinngangen). Teppe og matskål må medbringes.
Nøkkel til burene får dere  i resepsjonen. Kr 100,00 pr hund.

Det er desverre ikke tillatt med hund på rom eller i fellesareal.

ROMTYPER

2-3-sengsrom: Vi har en god del 2-sengsrom, og noen familierom med familiekøye.

4-6-sengsrom: For større grupper og familier. Vi har mange 4-sengsrom og ett 5-sengsrom og ett 6-sengsrom.

Sovesal: Vi har sovesaler med 10-24 senger.

Vi har dessverre ikke enkeltrom. Det er mulig å bestille en seng i ett mindre rom, men ikke hele rommet alene.