BESTILLING AV OPPHoLD

Alle som kommer til Finsehytta vil få mat og ett sted å sove (husk å sjekke åpningsdatoer). Det er mulig å reservere plass på hytta, men det er ikke nødvendig, med unntak av Skarverennet

(17.mai-helg og Finseblues blir ikke arrangert i 2020 grunnet ombygging)

​​​​​​​Sengetøy og håndkle:

Medlemmer som bor 3 døgn eller mer har inkludert sengetøy/håndkle. Vi leier ikke ut lakenpose/sengetøy. Vi selger resirkulerbart engangssengetøy og håndkle i resepsjonen, for 155,00 kr pr pakke.

Full pensjon:

Ved reservasjon er fullpensjon ein forutsetning: Overnatting, 3-retters middag, frokost, 4 skiver niste, påfyll av termos og dusj.

MERK:

Det er ikke tillatt å bruke sovepose i sengene. Dette er av hygieniske årsaker (f. eks. veggdyr).

Grupper (mer enn 10 personer) tar kontakt på epost:

finsehytta@dntoslo.no

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.

TELT

Det er ikke mulig å sette opp telt utenfor Finsehytta eller i Finsebygda. Det er derimot mulig å sove i telt på sørsiden av Finsevann, og det koster ingenting. Teltere er hjertelig velkommen til å bruke Finsehyttas fasiliteter, som dusj og tørkerom. Dersom noen ønsker å bestille middag/frokost er det bare å ta kontakt i resepsjonen. Måltider kan bestilles på dagen.

HUND

Det er hundebur i skistallen (et oppvarmet rom ved siden av hovedinngangen). Teppe og matskål må medbringes. Nøkkel til burene får dere i resepsjonen.  Kr 100,00 pr hund, og kr 100,00 i depositum.

Det er desverre ikke tillatt med hund på rom eller i fellesareal.

ROMTYPER

2-3-sengsrom: Vi har en god del 2-sengsrom, og noen familierom med familiekøye.

4-6-sengsrom: Vi har mange 4-sengsrom og et 5-sengsrom og eit 6-sengsrom.

Sovesal: Vi har sovesaler med 10-24 senger.

Vi har dessverre ikke enkeltrom. Det er mulig å bestille en seng i et mindre rom, men ikke hele rommet alene.