BESTILLING AV OPPHoLD

Covid-hensyn:

Grunnet covid har vi begrenset kapasitet på Finsehytta, og vil foreløpig kun ta imot forhåndsbestillinger, for vinteren 2022. Ved oppmøte på Finsehytta uten forhåndsbooking, er man ikke garantert overnatting, dersom vi er fullbooket. Vi ber om forståelse for dette. 

Forespørsel om venteliste sendes til finsehytta.booking@dnt.no.

Det påløper et covid-gebyr på 25,-/45,- kroner (barn/voksen) pr natt. Dette posteres på, og betales ved innsjekk.

Påbud om munnbind på Finsehytta kan forekomme. 

Sengetøy og håndkle:

Medlemmer som bor 3 døgn eller mer har inkludert sengetøy/håndkle. Vi leier ikke ut lakenpose/sengetøy. Vi selger resirkulerbart engangssengetøy og håndkle i resepsjonen, for 155,- kr pr pakke.

Fullpensjon:

Ved reservasjon er fullpensjon ein forutsetning: Overnatting, 3-retters middag, frokost, 4 skiver niste, påfyll av termos og dusj.

MERK:

Det er ikke tillatt å bruke sovepose i sengene. Dette er av hygieniske årsaker (f. eks. veggdyr).

Grupper (10 personer eller flere) må ta kontakt på epost:

finsehytta.booking@dnt.no

Avbestilling

Ved booking betales 100% depositum. Ved avbestilling tidligere enn 10 dager før ankomst vil du få refundert det innbetalte beløpet, med unntak av et administrasjonsgebyr på kr 300,- kroner pr person (kostnadsfritt for barn under 18, med unntak av grupper). Ved avbestilling 0-10 dager før ankomst, beholder vi verdien av 1 (ett) døgn pr person, som avbestillingsgebyr. Unntaket er dersom avbestilling er grunnet sykdom. Da kan legeerklæring sendes, og depositum refunderes, med unntak av et administrasjonsgebyret på kr 300,- kroner pr person.​​​​​​​

Priser 2022

Her finner du prisene for 2022.

            TELT

Det er ikke mulig å sette opp telt utenfor Finsehytta eller i Finsebygda. Det er derimot mulig å sove i telt på sørsiden av Finsevann, og det koster ingenting.

Teltere er hjertelig velkommen til å bruke Finsehyttas fasiliteter, som dusj (20,- kr) og tørkerom. Dersom noen ønsker å bestille middag/frokost er det bare å ta kontakt i resepsjonen. Måltider kan bestilles på dagen.

         HUND

Vi har to hunderom på Finsehytta. Rommene er plassert i Brebua, og er et 4- og et 6-sengsrom. Gjester som reiser med hund, kan bli plassert i samme rom. Det kan dermed være at en i følget må bo på hunderom sammen med andre gjester med hund, mens resten av følget bor på et annet/andre rom. 

Et alternativ er at hunden ligger i bur på gangen i Brebua. 

Teppe og matskål må medbringes. Nøkkel til hundebur fås i resepsjonen ved innsjekk, mot et tillegg på 100,- kroner. Merk at hunden må stå i bur også på rommet. 

Det er dessverre ikke tillatt med hund på rom utover dette, eller i fellesareal. 

ROMTYPER

Vi har mindre og større rom på Finsehytta: 

Mindre rom: 2-, 3-, og 4-sengsrom.

 Større rom: 6-, 7-, og 10-sengsrom.

Alle rom har køyesenger. Noen tresengsrom har køyeseng med dobbeltseng nede. 

Vi har dessverre ikke enkeltrom. Det er mulig å bestille en seng i et mindre rom, men ikke hele rommet alene. Tosengsrom
Tosengsrom
Firesengsrom
Firesengsrom