Sesongavslutning med Claudia Scott

Kommer til Finsehytta 8. oktober
Kommer til Finsehytta 8. oktober

Den 8. oktober har vi den store gleden av å ønske Claudia Scott velkommen til Finehytta. Dette blir en sesongavsluttning du ikke vil gå glipp av!

I år er det 30 år siden låtskriver, multi-instrumentalist og Norsk countrys førstedame Claudia Scott platedebuterte som solo artist. Rett før pandemien satte det meste av turneer på hold, slapp hun sitt åttende solo album Restless Souls.

"Restless Souls” er skrevet i beste gitardrevet Americana stil, melodiøst og med reflekterte tekster man kan kjenne seg igjen i. Scott viderefører country-rocken hun har blitt kjent for fra sine foregående album. Claudia Scott spiller selv diverse gitarer, mandolin, munnspill og vokal, og bergtar publikum med sitt varme vesen og formidlingsevne.

Claudia Scott er en av våre mest produktive låtskrivere. I tillegg til å skrive låter til eget bruk, har hun også bidratt på låtskriversiden til flere artister. Claudia kommer fra sterke røtter innen genren Country, og har utviklet en egen stil innenfor sjangeren og lener seg nok mer mot Countryrock, eller Americana som noen vil kalle det. Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet.

Hun har en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner. Hun har også mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA, Scott har også sluppet musikkvideo av singelen « A picture of my Dad and I» fra hennes album «Let The Ribbons Fly». Og Restless Souls, fra albumet med samme navn.

Det er på veien Claudia Scott trives best, og hun mestrer å bergta publikum enten hun er helt alene med gitaren, som duo eller med fullt band.

Den 8. oktober, like før vi stenger ned for sesongen, er vi så heldige å ha henne på besøk er på Finsehytta, hvor hun skal spille konsert for oss. Dette lover til en kvelden med god stemmning og god musikk Dette blir en sesongavsluttning du ikke vil gå glipp av! 


Bilettpriser: 

Booker du opphold vil billettprisen være inkludert i prisen.

Det er begrenset med biletter utenom booking, så her er det første mann til mølla! Bilettprisen på 100 kr fra alder 4 - 13 år og 300kr fra 13 år og oppover.