BESTILLING AV OPPHoLD

​​​​​​​Sengetøy og håndkle:

Medlemmer som bor 3 døgn eller mer har inkludert sengetøy/håndkle. Vi leier ikke ut lakenpose/sengetøy. Vi selger resirkulerbart engangssengetøy og håndkle i resepsjonen, for 155,00 kr pr pakke.

Full pensjon:

Ved reservasjon er fullpensjon ein forutsetning: Overnatting, 3-retters middag, frokost, 4 skiver niste, påfyll av termos og dusj.

MERK:

Det er ikke tillatt å bruke sovepose i sengene. Dette er av hygieniske årsaker (f. eks. veggdyr).

Grupper (mer enn 10 personer) tar kontakt på epost:

finsehytta@dntoslo.no

Priser 2021

Her finner du prisene for 2021.

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.

TELT

Det er ikke mulig å sette opp telt utenfor Finsehytta eller i Finsebygda. Det er derimot mulig å sove i telt på sørsiden av Finsevann, og det koster ingenting. Teltere er hjertelig velkommen til å bruke Finsehyttas fasiliteter, som dusj og tørkerom. Dersom noen ønsker å bestille middag/frokost er det bare å ta kontakt i resepsjonen. Måltider kan bestilles på dagen.

HUND

Det er hundebur i skistallen (et oppvarmet rom ved siden av hovedinngangen). Teppe og matskål må medbringes. Nøkkel til burene får dere i resepsjonen.  Kr 100,00 pr hund, og kr 100,00 i depositum.

Det er desverre ikke tillatt med hund på rom eller i fellesareal.

ROMTYPER

2-3-sengsrom: Vi har en god del 2-sengsrom, og noen familierom med familiekøye.

4-6-sengsrom: Vi har mange 4-sengsrom og et 5-sengsrom og eit 6-sengsrom.

Sovesal: Vi har sovesaler med 10-24 senger.

Vi har dessverre ikke enkeltrom. Det er mulig å bestille en seng i et mindre rom, men ikke hele rommet alene.