Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Ledig stilling som resepsjonist på Finsehytta!

Foto: Lene Tveit

Finsehytta søker resepsjonist til sommersesongen som allerede er i gang, og varer til 10.10.21. Vi søker deg som er positiv, utadvendt, og serviceinnstilt.

Finsehytta er en stor DNT-hytte, med 174 sengeplasser. Hytta stod ferdig renovert til årets sommersesong som startet 02.07.21. Nå søker vi en engasjert og motivert resepsjonist som kan bli med videre ut sesongen. Tiltredelse snarest, og ønsket varighet er t.o.m. 10.10.21. Fleksibilitet i forhold til oppstart og avslutning av arbeidsperioden kan diskuteres.

På Finse bor arbeiderne i en felles bolig, der alle har eget rom. Det er stor variasjon i aldersgruppen på våre ansatte. På grunn av alkoholsalg, må du som søker resepsjonsstilling, være fylt 20 år.

Som resepsjonist, vil du håndtere følgende arbeidsoppgaver: inn- og utsjekk, booking, salg, kundeservice, kundehenvendelser via telefon og epost, salg av alkohol.

Finsehytta ligger like ved Finse stasjon, og er blant annet et populært reisemål for dem som sykler Rallarvegen, og dem som ønsker å gå videre over Hardangervidden, eller nordover til Aurland.

Som resepsjonist på Finsehytta jobber vi seks dagers uker. Dette gjør at vi søker en person med energi og stor arbeidskapasitet. På fritiden, har vi lett tilgang til storslått natur, sykler og robåt. Nevnte vi også at isbreen, Blåisen, er en av våre nærmeste naboer?

Er du klar for å tilbringe resten av sommeren på Finse? Søk hos oss!

Send din søknad og CV til finsehytta.booking@dnt.no

Skrevet av Lene Tveit 16. juli 2021