Tilbring sommerferien på Finsehytta!

Finse nås enkelt med Bergensbanen gjennom hele sommeren. Bestill togbilletter på vy.no. Fram til 29.06.22 er Brebua åpent som selvbetjent hytte, og Finsehytta åpner for gjester 3.07.22. Vår nettbooking er åpen. Booking for Brebua gjøres via ut.no.

Ta sykkelen fatt og sykle Rallarvegen fra Haugastøl til Flåm, med overnatting på Finse. Langs veien er det mye å se, så bruk god tid på å ta inn all den vakre naturen. Ta gjerne en tur innom Rallarmuseet eller en vaffelpause på Fagernut. Det er muligheter for å ta zip-line siste stykket mellom Vatnahalsen og Flåm. Sykler kan leies på Haugastøl og på Finse 1222. Andre velger å gå fra hytte til hytte i Skarvheimen, rundt Jøkulen eller sørover mot Hardangervidda. Mulighetene er mange, og turforslag og beskrivelser finnes enkelt på DNT Oslo og Omegn sin hjemmeside, og ut.no. Det finnes også mange fine dagsturer om dere ønsker å bli lengre på Finse, ta gjerne kontakt med oss på telefon, epost eller spør i resepsjonen for tips.

Ønsker du å prøve noe mer spenstig, er breturer til Hardangerjøkulen med Jøklagutane et godt alternativ. Det er tilgjengelig hele sommeren og kan bookes via: https://glaciertoursnorway.com/no/prices

Sjekk også DNT sine arrangerte turer til Finse. Her kan du bli med andre turglade mennesker på tur, eller ta med barna på en uforglemmelig tur med Turboklubben. Finse er et ypperlig utgangspunkt for barnefamilier, da det er lett å komme seg hit med toget.

Vi sees på Finse!

Å gå tur er menneskets beste medisin. HippokratesFoto: Morten Noremsaune

Til Finse med Vy

Finse ligg langs Bergensbanen mellom Bergen og Oslo. Tog er einaste moglege transportmiddel. Det tar ca. 10 minutt å gå frå stasjonen til Finsehytta.

Vestfrå kan ein parkere på Voss, og østfrå på Geilo. Bilettar kan kjøpast på internett - på vy.no​​​​​​​​​​​​​​

Foto: Morten Noremsaune

Rallarvegen​​​​​​​

En av Noregs aller vakreste sykkelturer går langs Bergensbanen 

NB! sjekk RALLARVEGRAPPORTEN 

Klikk her ​​​​​​​for mer informasjon. 

Video: Linda Ozolina og Karrar Kaiby 

Foto: Jøklagutane

 Opplev Blåisen med Jøklagutane!

En uforglemmelig opplevelse. For mer informasjon:

Jøklagutane


Trenger du tips til turforberedelse?

Hva skal du pakke, hva bør du tenke på før en tur i den norske fjellheimen? Været skifter raskt, og kan være en utfordring både sommer og vinter. Les DNTs turtips til hva du bør ha med deg av utstyr og hva du bør kle deg på tur. Her finner du også råd om planlegging, veivalg og førstehjelp hvis uhellet skulle være ute.

Vil du se mer av vakre Ulvik?

Finsehytta ligger i Ulvik Herad. Les mer for å se hva du kan oppleve i dette flotte området.